Menu
 
  >Home
>Nieuws
>Persian Orange
>Allis-Chalmers
>Het A.C.-verhaal van...
>Vraagbaak
>Advertenties
>Contact informatie
>Site Map
 
     
 
 
 
Zoeken
 
   
     
 

Het Allis-Chalmers evenement


Dit Allis-Chalmers evenement wat één maal in de vijf jaar gehouden wordt, is een informatieve dag. Vooral voor diegene die pas met Allis-Chalmers zijn begonnen. Veel ervaren mensen kunnen je vertellen over hun trekker. Maar misschien weet jij wel meer en kunnen ze van jou wat te weten komen. Mensen komen zelfs van ver. Zo treffen wij mensen uit Zwitserland, Belgie, Engeland en Amerika

Ervaringen uitwisselen, technische gegevens en onderdelen, noem maar op. Gewoon een gezellige dag, waarbij de trekkers op het land achter de boerderij hun kunnen mogen laten zien. Genieten van het bijzondere A-C geluid, wat iedereen als muziek in de oren klinkt. Onderdelen te koop of gevraagd, neem ze gerust mee, misschien zit er net iets voor jou bij.

Op deze dag is eten en drinken rijkelijk aanwezig. De barbeque op deze dag, 's avonds, is wereld beroemd. Voor diegene die willen blijven slapen (uiteraard in eigen tent of caravan), om de volgende dag op zijn gemak naar huis te gaan, maken we de avond gezellig en blijft de bar tot middernacht open.

   
PersianOrange.nl 2011 ©